Weboke
Betaalmogelijkheden

Betalen via IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie op www.ideal-betalen.nl. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Betalen met een creditcard / paypal

U betaald met uw creditcard via het gemakkelijke en veilige PayPal systeem voor betalingen via het internet. Inmiddels maken wereldwijd meer dan 78 miljoen mensen gebruik van dit systeem. Als u kiest voor betalen via paypal dan krijgt u op de website van paypal de keuze om eenmalig met uw creditcard te betalen zonder een account aan te maken bij paypal,of een account aan te maken zodat u in de toekomst nog eenvoudiger betalingen via paypal kunt verrichten. 
 
Betalen middels bank overschrijving.
U kunt bij ons ook betalen via uw bankrekening. Op de factuur wordt de bankinformatie vermeld. Wij monitoren onze bankrekening iedere 30 minuten, als u een bank-bank betalingsopdracht invoert dan is deze betaling dus meestal binnen een uur bij ons binnen. U kunt ook het gehele in 1x betalen, noemt  u dan gewoon 1 factuurnummer in de overschrijvingsopdracht.
 
Automatische incasso
U kunt bij ons ook met automatische incasso betalen. Kanttekening daarbij is dat u ieder geval 1 betaling zelf gedaan moet hebben middels ideal, paypal of overschrijving, dit om fraude met automatische incasso tegen te gaan. Nadat wij in ieder geval 1 betaling van u hebben ontvangen zullen wij vanaf dat moment de facturen automatisch van uw rekening incasseren.
 
Verzamelfactuur per maand
Het is ook mogelijk om maar 1 factuur per maand te krijgen(eventueel in combinatie met automatische incasso). Maakt u dan op www.web-oke.nl/support even een ticket aan en stuur een kopie legitimatiebewijs en indien dit een bedrijf betreft ook even een kopie KVK mee. Dan kunnen wij dat voor u activeren.