Web-Oke.nl
Web-Oke.nl Mailing Center
 
  
Selecteer de groepen:

   

Mailing List Help Informatie

Welkom bij de Help pagina voor onze verzendlijst. Via deze pagina willen wij enkele vragen beantwoorden die u als abonnee van deze verzendlijst zou kunnen hebben. Als u een vraag heeft die hier niet beantwoord wordt, neem dan contact op met de beheerder op abuse at web-oke.nl.

Veel voorkomende vragen:
 1. Hoe komt het dat ik ben aangemeld voor deze verzendlijst?
  Ons verzendlijstensysteem vereist dat abonnees hun inschrijving tweemaal bevestigen voordat ze worden opgenomen in onze database. Dat betekent dat u of iemand die uw e-mail adres gebruikt heeft gevraagd om aanmelding voor onze verzendlijst. Ons systeem heeft toen per e-mail een verzoek tot bevestiging gestuurd. Als u de aanmelding niet zelf heeft bevestigd, dan heeft misschien de beheerder van de verzendlijst uw e-mail adres handmatig in de lijst opgenomen. Details over de aanmelding en bevestiging zijn op verzoek beschikbaar bij de beheerder, via abuse at web-oke.nl.
 2. Hoe kan ik mezelf afmelden van deze verzendlijst?
  Als u zich wilt uitschrijven van onze verzendlijst(en), dan hoeft u alleen maar het onderstaande formuliertje in te vullen. Zodra u uw e-mail adres heeft ingevuld en heeft aangegeven voor welke verzendlijst(en) u wilt afmelden, worden uw gegevens onmiddellijk uit ons bestand verwijderd.

  E-Mail Adres:
 3. Wat is dat voor e-mail die ik heb ontvangen?
  Als u op deze pagina terecht bent gekomen, dan is het waarschijnlijk dat de e-mail die u heeft ontvangen is verzonden via ons systeem. Wanneer u van mening bent dat u deze e-mail ten onrechte heeft ontvangen, neem dan a.u.b. contact op met de beheerder op abuse at web-oke.nl om ons op de hoogte te stellen van het probleem.