Weboke
SSL Certificaten

Standaard worden websites getoond via het http protocol. Op het moment dat er privacy gevoelige gegevens gevraagd of getoond worden (zoals een formulier dat ingevuld wordt of een gebruikersnaam/wachtwoord) is het echter beter dit via het https protocol te laten verlopen.
Wij ondersteunen beiden.
 
De trend in 2017 echter is dat in dezer dagen een website standaard beveiligd wordt met een certificaat (SSL) en dat je bij zoekmachines hoger in de ranking komt.
 
In Direcadmin (Linux hosting) kunt u in het menu "SSL Certificates" een gratis certificaat installeren. De uitleg vindt u HIER
 
Naast het gratis certificaat bieden wij ook het RAPIDSSL certificaat aan. In weze is dit niets beter dan het het gratis certificaat maar komt het misschien iets beter over als bezoekers zien dat u een betaald certificaat heeft of wellicht waarderen de zoekmachines het beter. Daar kunt u zelf een keuze in maken.
 
Alleen bij Windows hosting is er een eigen ipnummer nodig om een certificaat te kunnen activeren. Klik HIER voor meer info.

Een certificaat werkt strict op 1 deel van de domeinnaam. Dus een certificaat aangeschaft op www.uwdomein.xx zal niet werken op uwdomein.xx(zonder wwww). Er zijn ook wildcard certificaten beschikbaar die werken op *.uwdomein.xx waarbij bij de ster alles kan staan. Deze certificaten zijn wel een stuk duurder.

Klik HIER voor uitleg hoe u een besteld certificaat toevoegd aan het controle paneel

Klik HIER voor prijsinformatie