Hoe wijzig ik mijn klantgegevens zoals adreswijziging of mailadres
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 05 april 2012 07:14

Stel u wilt een adreswijziging doorgeven of het emailadres waarmee wij contact met u onderhouden wijzigen.

1. U logt in op onze website www.web-oke.nl. (Gebruikersnaam kwijt ? Klik hier)
  2. In het klanten menu aan de linkerzijde kiest u voor Mijn gegevens
  3. In het vervolgscherm kunt u uw adresinformatie aanpassen of andere emailadressen opgeven.
  4. Zie instructiefilm: Registeren op web-oke.nl

Er is ook een aparte instructiefilm hoe het emailadres gewijzigd kan worden onze administratie en in de verschillende controle paneel.
Zie:  http://www.youtube.com/watch?v=j8K61VYkYeQ

Wijzigen domeinhouder van domeinnamen
Zie https://www.web-oke.nl/contactenuitleg

DirectAdmin (linux hosting)

Ook in directadmin ligt een emailadres vast(niet heel erg belangrijk). Dat is te vinden in het controle paneel, Site Samenvatting / Statistieken / Logs.

Websitepabel (Windows hosting)
Inloggen in het controle paneel, Account home(linksbovenin) en dan rechts klikken op wijzig Details. Daar kan het mailadres aangepast worden.

Plesk (Windows hosting)
Inloggen in het controle paneel en dan kiezen voor Persoonlijke gegevens. Daar kan het emailadres opgegeven of aangepast worden.

Tags: Wijzigen emailadres / Adreswijziging / factuuradres aanpassen / Nieuw emailadres