Hoe activeer ik automatische incasso
Geplaatst door Web-Oke Support aan 02 april 2012 14:48

Het activeren van automatische incasso gaat redelijk eenvoudig. Let hierbij wel op dat wij de 1e factuur bij ons nooit zullen incasseren, die moet u altijd betalen via ideal, overschrijving of paypal.

1. U logt in op onze website www.web-oke.nl. (Gebruikersnaam kwijt ? Klik hier)
  2. In het klanten menu aan de linkerzijde kiest u voor Mijn gegevens
  3. In het vervolgscherm kunt u de automatische incasso instellen. Ook kunt u opgeven of openstaande facturen ook geincasseerd moeten worden. Let op dat u dan ook niet nog handmatig deze facturen besteld.
  4. Zie instructiefilm: Activeren automatische incasso