linux74 mysql probleem
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 23 november 2013 19:24

De server draait al enige tijd weer redelijk normaal. Mocht u nog problemen ervaren neemt u dan even nog contact op.

De server is weer online. We zijn nog wel bezig met enkele herstel werkzaamheden die helaas nog voor enkele databases/sites overlast kunnen veroorzaken.

Ivm datacorruptie op server linux74 moeten wij deze helaas gedwongen rebooten en een discheck draaien. We hopen heel zsm weer in de lucht te hebben.  Excuses voor het ongemak.