Storingen
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 02 juni 2016 05:14

Dinsdag 25 augustus 2015 09:01

Op dit moment ervaren wij een storing op server linux55. We zijn er mee bezig.

09:07
Het probleem lijkt niet groot, een probleem met de netwerkverbinding. We proberen dit nu te herstellen.

09:15
Beide netwerk kaarten reageren niet. We hebben de server gereboot maar dat heeft niet geholpen. We gaan nu even de stroom er volledig afhalen om te kijken of dat helpt.

09:33
Ook dat heeft niet geholpen. Er is nu iemand onderweg naar het datacenter. Die zal er over tien minuten zijn en netwerkkabels in andere poorten van beide switches gaan proberen.

10:07
De storing is opgelost. De server is met 2 netwerkkaarten verbonden met 2 switches. De 1e stopte er mee ivm een kapotte poort op de switch, de 2e hoe lullig ook zat niet helemaal goed erin waardoor ook die niet te gebruiken was. Aandrukken was voldoende. De 1e is ook hersteld zodat de redundancy op dit vlak terug is.

(39 stem(men))