Storingen
Geplaatst door Web-Oke Support aan 18 maart 2014 22:48

Maandag 11 januari 2016 16.00

Op dit moment hebben wij een storing op Linux35, we zijn er druk mee bezig dit op te lossen.

17:45 update

Het probleem Is duidelijk, de dubbel uitgevoerde netwerkaansluiting laat het afweten. Er Is iemand onderweg om dit te vervangen. Dat kan in 30 minuten geregeld zijn. Hij staat echter nog vast in de file. We hopen dat hij er zsm door is.

18.50

De storing is zojuist verholpen.

Dinsdag 25 augustus 2015 09:01

Op dit moment ervaren wij een storing op server linux55. We zijn er mee bezig.

09:07
Het probleem lijkt niet groot, een probleem met de netwerkverbinding. We proberen dit nu te herstellen.

09:15
Beide netwerk kaarten reageren niet. We hebben de server gereboot maar dat heeft niet geholpen. We gaan nu even de stroom er volledig afhalen om te kijken of dat helpt.

09:33
Ook dat heeft niet geholpen. Er is nu iemand onderweg naar het datacenter. Die zal er over tien minuten zijn en netwerkkabels in andere poorten van beide switches gaan proberen.

10:07
De storing is opgelost. De server is met 2 netwerkkaarten verbonden met 2 switches. De 1e stopte er mee ivm een kapotte poort op de switch, de 2e hoe lullig ook zat niet helemaal goed erin waardoor ook die niet te gebruiken was. Aandrukken was voldoende. De 1e is ook hersteld zodat de redundancy op dit vlak terug is.

(35 stem(men))