Kennisbank: Whatis
Hoe kan ik zien waar (op welk ipnummer) mijn website wordt gehost
Geplaatst door Support14 Support aan 21 oktober 2014 11:01

In dit artikel leggen we uit hoe u eenvoudig het ipnummer van uw, of elke andere site kunt zien. Ook wordt er info getoond waar de ipnummers geregistreerd zijn. Wij werken hierbij samen met Proserve, als naam zal dan getoond worden ProServe Customer ID 462. Onze ipnummers beginnen veelal met 83.96. Vindt u deze informatie terug in onderstaande plugins dan wordt de website/domeinnaam bij ons gehost.

Firefox:

Volg deze link: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/ip-address-and-domain-info/ en installeer de plugin, u zult dan rechtsboven in uw browser een icoontje zien, en als u daar op klikt ziet u het ipnummer van de site die u bezoekt.

Safari:

Volg deze link: http://www.macupdate.com/app/mac/39018/ip-address-and-domain-information en installeer de plugin, linksboven zult u een icoontje zien, als u daarop klikt ziet u het ipnummer van de site die u bezoekt.

Chrome:

Volg deze link: https://chrome.google.com/webstore/detail/ip-address-and-domain-inf/lhgkegeccnckoiliokondpaaalbhafoa?hl=nl en installeer de plugin, rechtsboven ziet u een icoontje, als u daarop klikt zult u het ipnummer zien van de site die u bezoekt.