Joomla en Wordpress installeren in installatron
Geplaatst door Support14 Support aan 05 november 2014 17:31

In dit artikel leg ik uit hoe je Joomla en Wordpress kunt installeren in Installatron.

De installaties van Joomla en Wordpress zijn vrijwel hetzelfde en het gaat erg makkelijk.

Eerst opent u Installatron, aangegeven door de rode pijl.

Dan typt u rechtsbovenin bij 'zoek' Wordpress in, Wordpress gebruiken we als voorbeeld, de installatie van Joomla is vrijwel hetzelfde.

Deze instellingen vult u naar eigen wens in, hier ging ik uit van alle standaard en aanbevolen instellingen.
Wanneer u nu naar beneden scrollt en op 'installeren' klikt dan zal Wordpress- of joomla direct geinstalleerd worden.

(4 stem(men))