Joomla en Wordpress updaten
Geplaatst door Support14 Support aan 06 november 2014 11:05

Het updaten van Joomla en Wordpress gaat erg eenvoudig en vrijwel hetzelfde.

Eerst opent u Installatron en gaat u naar Wordpress of Joomla, dan ziet u een rode button staan, dit is de update button, daar klikt u op.

Dan opent zich dit scherm en kiest u naar welke versie u wilt updaten, voor de rest kunt u alle instellingen naar eigen wens invullen.

Vervolgens kilt u op 'upgrade' en zal de update gestart worden, eerst wordt er automatisch een back-up gemaakt.

Nu heeft u Joomla of Wordpress naar een nieuwe versie geupdate.