Kennisbank: Hosting algemeen > Joomla
Installatron back-ups in Dropbox opslaan
Geplaatst door Support14 Support, Last modified by Support14 Support aan 15 januari 2015 12:32

In dit artikel leggen we uit hoe u uw installatron back-ups kunt laten opslaan in Dropbox.

U opentInstallatron en gaat naar de instellingen van de applicatie waarvan u de back-ups in Dropbox wilt opslaan.

Wanneer u de instellingen heeft geopend scrollt u naar beneden totdat u het gedeelte 'standaard back-up locatie' tegenkomt.

Hier selecteert u de tweede optie, 'voeg een nieuwe back-up locatie'

Vervolgens selecteert u Dropbox, wanneer u nu naar beneden scrollt en de instellingen opslaat wordt u gevraagd in te loggen op Dropbox en toestemming te geven, wanneer dat gebeurt is worden voortaan alle back-ups van die applicatie opgeslagen in Dropbox.