Forbidden: PHP engine is disable
Geplaatst door Web-Oke Support aan 28 november 2014 08:50

Als u de melding Forbidden: PHP engine is disable. krijgt dan staat waarschijnlijk PHP uit voor het betreffende domein.

U kunt dit activeren vanuit het directadmin controle paneel, kies dan voor domeininstellingen en klik op de domeinnaam. Vervolgens klikt u op de checkbox achter 'PHP Toegang' en dan op opslaan. De php engine is dan geactiveerd voor dit domein.

LS
Het kan zijn dat uw site altijd gewerkt heeft en sinds 28 november niet meer, dit blijkt te maken te hebben met een bug in directadmin dat als php uit stond, php toch bleef werken. Vandaar dat dit nu pas naar boven zou kunnen komen.