Blokkeren files via .htaccess zoals bijv. plugin_googlemap2_proxy.php
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 05 maart 2015 01:59

Voor linux hosting geldt dat in de map /domains/uwdomein.xx/public_html een .htaccess file aanwezig is of gemaakt kan worden. Voer onderstaande code in boven in de .htaccess file en alle toegang tot het genoemde bestand, in welke directory dan ook, zal geblokkeerd worden.

<Files “plugin_googlemap2_proxy.php”>
Order Allow,Deny
Deny from all
</Files>

Keywords: plugin google googlemap2 proxy .htaccess