Kennisbank: Administratief
GDPR / AVG verwerkersovereenkomst 25 mei 2018
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 18 mei 2018 02:24

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. Dit heeft gevolgen voor Europese marketeers en marketeers die gegevens verwerken van Europese consumenten. De nieuwe wet verscherpt regels uit de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, maar voegt ook een aantal nieuwe verplichtingen toe. Het is van belang om te zorgen dat je website voldoet aan deze wetgeving.

Verwerkersovereenkomst bij Web-Oke.nl
Als u inlogt op onze website www.web-oke.nl en vervolgens aan de linkerzijde klikt op verwerkersovereenkomst dan krijgt u daar de optie deze aan uzelf te mailen.

Op internet.nl kunt u uw webmail en email laten testen in hoeverre dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurd. Klik hier voor meer uitleg hoe u dit bij ons kunt instellen.

(8 stem(men))