Ik wil mijn website verwijderen maar email behouden
Geplaatst door Web-Oke Support aan 23 maart 2018 16:25

Als u uw website niet getoond wilt hebben op het internet maar u wilt wel uw mail behouden dan heeft u nog steeds het hostingpakket nodig.

1. U logt in het hostingpakket directadmin in
  2. Ga via bestandsbeheer naar de map /domains/uwdomein.xx/public_html
  3. Verwijder in de public_html map alle bestanden en mappen
  4. Als u nu in een browser naar uw website gaat zal er een foutmelding getoond worden. Als u dat prima vindt bent u nu klaar. Als u een bericht wilt tonen zoals bijvoorbeeld 'Deze website is beëindigd' dan maakt u in de public_html map een bestand aan met de naam index.html met deze tekst erin.