DMARC record in de DNS in Direcadmin
Geplaatst door Web-Oke Support aan 16 mei 2018 01:40

Dit artikel is alleen van toepassing op Directadmin (Linux hosting).

SPF en DKIM is standaard bij ons aanwezig. Als die aanwezig zijn dan kunt u ook een DMARC record aan de DNS toevoegen.

Servers die uw mail weigeren op basis van SPF of DKIM hebben zo een beter idee wat te doen met de mail en in veel gevallen zal de spamscore dan ook lager uitvallen. Hieronder een voorbeeld van een DMARC record dat u als TXT record in het DNS menu toevoegen. Vervang het mailadres door een mailadres waarop u de spam rapporten wilt ontvangen.

_dmarc    TXT    "v=DMARC1; p=none; sp=none; rua=mailto:spam-reports@domain.com"

Meer uitleg over dmarc: http://dmarc.org

Uitleg hierover bij Google: https://support.google.com/a/answer/2466563?hl=en