Awstats in plaats van Webalizer
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 01 september 2010 19:10

Met ingang van woensdag 11 februari schakelen wij over van Webalizer statistieken naar de meer betrouwbare AWSTATS statistieken.

De oude webalizer statistieken kunt u dan nog wel opvragen (plak dit achter de URL van het controle paneel: /CMD_WEBALIZER/test.web-oke.nl/index.html, dus bijvoorbeeld https://linux24.webawere.nl:2222/CMD_WEBALIZER/uwdomein.xx/index.html). In de directory /domains/uwdomein.xx/stats vindt u de oude webalizer files. Deze kunt u naar behoefte direct of op een later tijdstip verwijderen. U kunt ook deze hele stats map bijv. verplaatsen naar de public_html map om ze via uw domein op te vragen. Via het controle paneel kunt u die directory dan weer bijvoorbeeld beveiligen.

(67 stem(men))