Waar vindt ik de bezoekers statistieken in Linux hosting ?
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 19 februari 2011 14:24

Deze bezoekersstatistieken (AWSTATS) zijn terug te vinden in het controle paneel, onder Site Samenvatting / Statistieken / Logs.

Vervolgens onder de kolom Domein Awstats klikken  op de dropdown achter de domeinnaam en kiezen voor all months. De statistieken worden 1x per dag, in de nacht, bijgewerkt.

Meer info over awstats is hier te vinden: http://awstats.sourceforge.net/

(355 stem(men))