Kennisbank: VPS servers
DirectAdmin licentie
Geplaatst door Web-Oke Support aan 24 januari 2011 12:43

Voor al onze linux servers maken wij gebruik van DirectAdmin als controle paneel, dat is in begrepen in het hostingpakket.

Heeft u echter een VPS of eigen server aangeschaft dan is dat niet inclusief een controle paneel als DirectAdmin. Voor een gering bedrag kunt u bij ons een DirectAdmin licentie huren en DirectAdmin zelf op uw eigen (VPS)server installeren. De licentie is geschikt voor een onbeperkt aantal domeinnamen. Nadat u de licentie besteld heeft kunt u in het klantenmenu, mijn producten kiezen voor eigenschappen en daar opgeven op welk ipnummer de licentie geregistreerd moet worden. In een apart artikel wordt uitgelegd hoe u DirectAdmin kunt installeren.

(39 stem(men))