Wachtwoord of Accountgegevens vergeten ?
Geplaatst door Web-Oke Support aan 17 februari 2011 10:53

De meest gestelde vraag is: Kunnen jullie mijn accountgegevens opnieuw toesturen. Daarom hier onder enkele aanwijzingen hoe u dit zelf kunt opvragen.

Opvragen wachtwoord om in te loggen op de web-oke.nl site
Klik op https://www.web-oke.nl/wachtwoord om het wachtwoord van onze web-oke site op te vragen. Met dit wachtwoord kunt u op onze homepage inloggen door de gebruikersnaam en wachtwoord links onderin in de loginbox in te vullen.

Opvragen wachtwoord of gebruikersnaam van uw controle paneel
Als u eenmaal ingelogt bent op onze website, zie punt hiervoor, dan kunt u op https://www.web-oke.nl/mijnproducten kiezen voor Eigenschappen en daar uw gebruikersnaam en wachtwoord voor het betreffende controle paneel aflezen. Let wel; als u in het controle paneel het wachtwoord gewijzigd hebt dan correspondeert dit wachtwoord niet meer met het controle paneel.

Een 2e optie is ook via https://www.web-oke.nl/mijnproducten en dan in het drop-down menu kiezen voor mail accountinfo. De gegevens worden dan naar uw bij ons bekende mailadres toegestuurd.

Ook kunt u vanaf https://www.web-oke.nl/mijnproducten in het drop-down menu kiezen voor Controle paneel. U krijgt dan een login te zien. Ook kunt u in het geval van LinuxHosting(directadmin) daar kiezen voor Reset wachtwoord.

Meer info over gebruikersnamen en wachtwoorden vindt u hier:
https://www.web-oke.nl//support/index.php?/Knowledgebase/List/Index/16/wachtwoorden

Als u niet meer beschikt over het emailadres waar accountgegevens heengestuurd worden:

Tags: Wachtwoord Gebruikersnaam Vergeten Opvragen Toesturen resetten Userid Password