Wachtwoord vergeten ? Niet in kunnen loggen in controle paneel ?
Geplaatst door Web-Oke Support, Last modified by Web-Oke Support aan 08 november 2010 13:52

Het belangrijkste wachtwoord is het wachtwoord waar u mee inlogt op onze website. Met dit wachtwoord bent u in staat om het wachtwoord van uw controle paneel te wijzigen. Mocht u het wachtwoord van onze website kwijt zijn dan kunt u een nieuw wachtwoord laten toemailen. In het menu Registreren vindt u de optie Wachtwoord vergeten. Het wachtwoord wordt dan opgestuurd naar uw emailadres.

OPTIE 1
Ieder hostingpakket heeft in principe ook een eigen wachtwoord(voor het controle paneel). In beginsel is deze gelijk aan het wachtwoord van de website. U kunt er echter voor kiezen om binnen het controle paneel het wachtwoord te wijzigen. U kunt vanaf dat moment niet meer rechtstreeks vanaf onze site uw controle paneel starten maar moet dit doen vanaf http://www.uwdomeinnaam.xx/config en daar handmatig inloggen. Zoals gezegd kunt u vanaf de website het wachtwoord van het controle paneel resetten. Dit kunt u doen vanuit het Klantenmenu door te kiezen voor wijzigen wachtwoord.

OPTIE 2
Een andere mogelijk is om vanuit het klantenmenu te kiezen voor Mijn producten en daarna te kiezen voor het controle paneel. In dat inlogscherm vindt u ook een button Reset Wachtwoord. Als u hier op drukt wordt het wachtwoord van het controle paneel gelijk gemaakt aan het wachtwoord van onze website. Daarna kunt u op de login button drukken.

Andere wachtwoorden die toegekend worden zijn wachtwoorden voor het FTP account en email. Deze wachtwoorden kunt u alleen vanuit het controle paneel wijzigen.

PLESK
In het loginscherm van plesk vindt u ook nog de mogelijkheid om uw wachtwoord op te vragen. (Forgot your password).

(271 stem(men))