RSS feed
Nieuws
mei
19
Hacks in Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer opgelost door Patchman
Geplaatst door Web-Oke Support aan 19 mei 2015 02:47

Na succesvolle testen op enkele servers hebben wij begin 2015 patchman in gebruik genomen op de meeste servers. Dit vervangt enkele scripts die wij in het verleden zelf gemaakt hebben met min of meer hetzelfde doel.

Wat is patchman precies
Patchman is een applicatie die bedoeld is om lekken in populaire scripts als joomla, wordpress, drupal, oscommerce en meer te detecteren, de klant hierover te berichten en deze lekken ook daadwerkelijk te dichten. 

Dagelijks
Elke nacht scannen wij alle servers hierop en worden klanten via email op de hoogte gebracht als er beveiligingslekken zijn gevonden. Er wordt tevens info geven wat het vooor lekken zijn. Onderneemt u geen actie dan zullen wij de lekken automatisch na 2 dagen dichten. Alleen de lekken worden gerepareerd, verder veranderd er niets aan uw wesbite, het is geen update, de website blijft normaal werken.

Een kwart van website is kwetsbaar
Het zal u wellicht verbazen maar over het algemeen is zeker een kwart van alle websites op een bepaalde manier vatbaar voor hackpogingen. Ook websites die helemaal up2date zijn kunnen beveiligingslekken bevatten. Met onze dagelijkse scan wordt dit probleem grotendeels opgelost.

Verouderde website berichten
Als uw website niet up2date is dan krijgt u van ons hierover bericht. U kunt dan zelf via ons controle paneel (directadmin) de website updaten naar de meest recentie versie. Advies is dit altijd te doen omdat voor de meest recente versie er continue beveiligingspatches beschikbaar komen.

Waar vind ik patchman
Patchman is terug te vinden in het directadmin controle paneel. U kunt daar zien of er beveilingslekken zijn of geweest zijn.


Meer lezen »apr
23
Prijsdaling .nu domein van 30 EURO naar 24 EURO
Geplaatst door Web-Oke Support aan 23 april 2015 14:24

Met ingang van 23 april 2015 is het .nu domein gedaald in prijs van 30 EURO naar 24 EURO per jaar. Sinds geruime tijd is het domein ook gewoon per jaar te registreren(dat was voorheen per 2 jaar).


Meer lezen »apr
23
Aantal ftp accounts van 3 naar 10
Geplaatst door Web-Oke Support aan 23 april 2015 14:15

Voor alle WEBHOST pakketten is het maximum aantal ftp accounts verhoogd van 3 naar 10. 


Meer lezen »apr
15
20GB extra bandbreedte voor alle WEBHOST en WEBRESEL producten
Geplaatst door Web-Oke Support aan 15 april 2015 12:23

Met ingang van 25 maart 2015 hebben we 20GB extra bandbreedte toegevoegd aan alle linux hosting produkten. Dat zijn de WEBHOST en WEBRESEL produkten. De wijzigingen zijn inmiddels op alle servers doorgevoerd.


Meer lezen »mrt
28
Wij zijn begonnen met het toevoegen van instructiefilms op Youtube
Geplaatst door Web-Oke Support aan 28 maart 2012 13:08

De komende periode zullen wij gebruiken om veel instructiefilms voor alle veel gebruikte handelingen mbt webhosting en de administratie daarvan toe te voegen aan Youtube. Ook zullen wij op onze website snelkoppelingen naar deze instrutiefilms opnemen.

Onze instructiefilms vindt u op: http://www.youtube.com/user/WebOkeNL

U kunt daar eenvoudig een abonnement nemen op ons videokanaal om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe of gewijzigde instructiefilms. 


Meer lezen »mrt
27
Update van supportsysteem
Geplaatst door Web-Oke Support aan 27 maart 2012 16:42

Vandaag, 27 maart, hebben wij ons supportsysteem voorzien van een nieuwe update.

Enkele wijzigingen:

  • Chat support zal langzaam weer in gebruik genomen gaan worden
  • U wordt niet meer automatisch ingelogd als u ook in onze administratie ingelogd bent. De reden hiervoor is dat inloggen in het supportsysteem gebeurd met uw mailadres en in onze administratie logt u in met een gebruikersnaam. Hierdoor is de koppeling helaas niet langer mogelijk. 
  • Het is mogelijk om per artikel commentaar toe te voegen. Let op dat u hierin geen persoonlijke informatie zet want na goedkeuring door ons wordt dit voor iedereen zichtbaar.
 
Meer lezen »