Nieuws
mrt
27
Update van supportsysteem
Geplaatst door Web-Oke Support aan 27 maart 2012 16:42

Vandaag, 27 maart, hebben wij ons supportsysteem voorzien van een nieuwe update.

Enkele wijzigingen:

• Chat support zal langzaam weer in gebruik genomen gaan worden
  • U wordt niet meer automatisch ingelogd als u ook in onze administratie ingelogd bent. De reden hiervoor is dat inloggen in het supportsysteem gebeurd met uw mailadres en in onze administratie logt u in met een gebruikersnaam. Hierdoor is de koppeling helaas niet langer mogelijk.
  • Het is mogelijk om per artikel commentaar toe te voegen. Let op dat u hierin geen persoonlijke informatie zet want na goedkeuring door ons wordt dit voor iedereen zichtbaar.