Sorry, we konden dit nieuwsartikel niet vinden.
RSS feed
Nieuws
mei
5
ipv4 en implementatie ipv6 bij Web-Oke.nl
Geplaatst door Web-Oke Support aan 05 mei 2017 22:40
Na een uitgebreide testfase zijn we begonnen met het implementeren van ipv6 in al onze server. In principe merkt u daar zelf weinig van. Uw DNS zal uitgebreid worden met AAAA records die het ipv6 ipnummer bevatten. Als u wilt weten of uw website al via ipv6 bereikbaar is dan kunt u dat controleren in het DNS menu in het directadmin controle paneel. Als daar AAAA record bij staan dan werkt uw site al met ipv6.

Maakt u geen gebruik van onze DNS dan kunt u de AAAA records uit onze DNS overnemen in uw eigen DNS en zal het ook gaan werken. We blijven echter adviseren gebruik te maken van onze nameservers/dns zodat altijd alles vanzelf gaat.

Zodra de implementatie op elke server afgerond is, uiterlijk eind juni, zullen we gaan starten met het uitdelen van 1 gratis ipv6 ipnummer per domein zodat elke website/domein uiteindelijk zijn eigen ipv6 ipnummer heeft. Ook de mail zal van uw eigen ipv6 nummer gebruik gaan maken.

Meer lezen »

mei
5
Vanaf 15-06-2017 php versie 5.6 standaard (is nu 5.5)
Geplaatst door Web-Oke Support aan 05 mei 2017 22:30
Momenteel is op alle linux servers php versie 5.5 de standaard. op 15 juni zullen we overschakelen naar php 5.6. Zoals u wellicht al weet kunt u in Directadmin zelf kiezenwelke php versie u gebruikt en kunt u ook al kiezen voor php versie 7.

Controleer dus van te voren of uw website normaal werkt op php versie 5.6. Als dat niet het geval is dan kunt u nu al kiezen voor php 5.5. in het controle paneel zodat u niets merkt van de overgang naar php versie 5.6 en heeft u rustig de tijd uw website te updaten en uit te testen.

Meer lezen »

mei
5
Bandbreedte van 50GB naar 150GB en backupmodule vanaf nu gratis
Geplaatst door Web-Oke Support aan 05 mei 2017 22:24

Alle hosting producten zijn vanaf heden minimaal 150GB en de backupmodule is gratis geworden (was 15 euro per jaar). Hierdoor zijn de prijzen iets gestegen(20 cent per maand). De backupmodule geeft u de mogelijkheid al uw databases en al uw bestanden tot minimaal 3 weken terug in de tijd terug te kunnen lezen. Of naar uw hostingaccount of rechtstreeks naar uw eigen computer. Backups maken in installatron is dus niet perse nodig.

Meer lezen »

apr
23
Prijsdaling .nu domein van 30 EURO naar 24 EURO
Geplaatst door Web-Oke Support aan 23 april 2015 14:24

Met ingang van 23 april 2015 is het .nu domein gedaald in prijs van 30 EURO naar 24 EURO per jaar. Sinds geruime tijd is het domein ook gewoon per jaar te registreren(dat was voorheen per 2 jaar).

Meer lezen »

apr
23
Aantal ftp accounts van 3 naar 10
Geplaatst door Web-Oke Support aan 23 april 2015 14:15

Voor alle WEBHOST pakketten is het maximum aantal ftp accounts verhoogd van 3 naar 10.

Meer lezen »

apr
15
20GB extra bandbreedte voor alle WEBHOST en WEBRESEL producten
Geplaatst door Web-Oke Support aan 15 april 2015 12:23

Met ingang van 25 maart 2015 hebben we 20GB extra bandbreedte toegevoegd aan alle linux hosting produkten. Dat zijn de WEBHOST en WEBRESEL produkten. De wijzigingen zijn inmiddels op alle servers doorgevoerd.

Meer lezen »