Sorry, we konden dit nieuwsartikel niet vinden.
RSS feed
Nieuws
mrt
28
Wij zijn begonnen met het toevoegen van instructiefilms op Youtube
Geplaatst door Web-Oke Support aan 28 maart 2012 13:08

De komende periode zullen wij gebruiken om veel instructiefilms voor alle veel gebruikte handelingen mbt webhosting en de administratie daarvan toe te voegen aan Youtube. Ook zullen wij op onze website snelkoppelingen naar deze instrutiefilms opnemen.

Onze instructiefilms vindt u op: http://www.youtube.com/user/WebOkeNL

U kunt daar eenvoudig een abonnement nemen op ons videokanaal om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe of gewijzigde instructiefilms.

Meer lezen »

mrt
27
Update van supportsysteem
Geplaatst door Web-Oke Support aan 27 maart 2012 16:42

Vandaag, 27 maart, hebben wij ons supportsysteem voorzien van een nieuwe update.

Enkele wijzigingen:

• Chat support zal langzaam weer in gebruik genomen gaan worden
  • U wordt niet meer automatisch ingelogd als u ook in onze administratie ingelogd bent. De reden hiervoor is dat inloggen in het supportsysteem gebeurd met uw mailadres en in onze administratie logt u in met een gebruikersnaam. Hierdoor is de koppeling helaas niet langer mogelijk.
  • Het is mogelijk om per artikel commentaar toe te voegen. Let op dat u hierin geen persoonlijke informatie zet want na goedkeuring door ons wordt dit voor iedereen zichtbaar.

Meer lezen »

jan
16
Automatische incasso mogelijk
Geplaatst door Web-Oke support aan 16 januari 2012 17:27
Vanaf heden kunt u ook met automatische incasso betalen. Kanttekening daarbij is dat u ieder geval 1 betaling zelf gedaan moet hebben middels ideal, paypal of overschrijving, dit om fraude met automatische incasso tegen te gaan. Nadat wij ieder geval 1 betaling van u hebben ontvangen zullen wij vanaf dat moment de facturen automatisch van uw rekening incasseren.

Meer lezen »

dec
22
Meer schijfruimte en bandbreedte voor alle linux hosting pakketten
Geplaatst door Web-Oke support aan 22 december 2011 08:31
Vanaf vandaag zullen wij alle linux hosting pakketten (dus webhost* webresel* en bus-web*) gaan uitbreiden met meer bandbreedte en meer schijfruimte. Voor hetzelfde geld heeft u dus straks weer meer. Dit is goed voor verhogingen van 25% tot wel 100%.

Vanaf 22 december zullen wij de pakketten gaan aanpassen op alle servers, over uiterlijk een week zal dat afgerond zijn.

In de onderstaande tabel vindt u meer info:
Pakket naamSchijf OudSchijf NieuwBandbreedte oudBandbreedte nieuw
Webhost14GB5GB25GB30GB
Webhost28GB10GB25GB50GB
Webhost312GB15GB50GB70GB
Webhost416GB20GB50GB90GB
Webhost520GB25GB75GB110GB
Webhost624GB30GB75GB130GB
Webhost724GB35GB100GB150GB
Webhost8Nieuw40GBNieuw170GB
Webhost9Nieuw45GBNieuw190GB

Webresel14GB5GB25GB30GB
Webresel28GB10GB25GB50GB
Webresel312GB15GB50GB70GB
Webresel416GB20GB50GB90GB
Webresel520GB25GB75GB110GB
Webresel624GB25GB75GB130GB

Bus-Web012GB3GB25GB30GB
Bus-Web024GB5GB25GB50GB
Bus-Web038GB10GB50GB70GB
Bus-Web0412GB15GB75GB90GB
Bus-Web0516GB20GB100GB110GB
Bus-Web0620GB25GB125GB130GB

Meer lezen »

dec
16
De Web-Oke DirectAdmin IPHONE app nu beschikbaar in de appstore.
Geplaatst door Web-Oke support aan 16 december 2011 15:57
Vanaf vandaag is onze DirectAdmin Iphone app beschikbaar in de Apple appstore. Zoek op web-oke of op directadmin om de app te vinden of klik hier:
http://itunes.apple.com/us/app/web-oke.nl-directadmin-manager/id488576703?ls=1&mt=8

Deze app is gratis voor alle Web-Oke klanten die gebruik maken van DirectAdmin(linux hosting).

Meer lezen »

okt
11
Nu ook bij een geparkeerd domein doorsturen mogelijk.
Geplaatst door Web-Oke support aan 11 oktober 2011 17:58

Vanaf 10 oktober 2011 is het ook met het WEBL1 pakket (alleen domeinregistratie / parkeren domein) mogelijk om het domein door te sturen naar een ander domein of andere locatie. Dit is mogelijk vanuit het klantenmenu, mijn DNS. Daar is meer uitleg te vinden hierover.

Maak bijvoorbeeld google.uwdomein.xx met als verwijzing www.google.nl en hij zal automatisch naar google doorspringen.

Meer lezen »