Sorry, je hebt geen toestemming om deze actie uit te voeren.
RSS feed
Laatste updates
nov
7
https activeren op uw website
Geplaatst door Web-Oke Support aan 07 november 2019 00:01

Tegenwoordig wordt van de meeste websites verwacht dat deze veilig zijn, dus via https / SSL bereikbaar zijn zodat alle gegevens versleuteld verstuurd en ontvangen worden en niemand deze kan onderscheppen.

Het geeft de bezoeker een veiliger gevoel en uw website komt ook hoger in de ranking bij Google en andere zoekmachines.

Er komt wel wat bij kijken om uw website hiervoor geschikt te maken. Zo moeten alle http verwijzingen vervangen worden, u moet een (gratis) certificaat bestellen en implementeren, DNSSEC activeren en zorgen dat u op internet.nl de 100% veiligheidsscore kunt halen.

Op onze support site vindt u alle benodigde artikelen om zelf uw website geheel veilig te maken. Niet iedereen heeft hier echter zin, tijd of de kennis voor om dit zelf te doen.

Voor slechts 50 EURO (*) maken wij uw website helemaal geschikt voor https inclusief het bestellen van een gratis certificaat. Deze werkzaamheden zijn eenmalig, het is dus niet zo dat u volgend jaar dit weer moet (laten) uitvoeren.

Als u gebruik wilt maken van deze service dan kunt u via www.web-oke.nl/support een ticket aanmaken. In het ticket vermeldt u om welke website(s) het gaat, dan kunnen we dit binnen enkele dagen voor u regelen.

Meer lezen »

nov
7
Wordpress onderhoudsabonnementen
Geplaatst door Web-Oke Support aan 07 november 2019 00:00

Het kan best een zorg zijn om uw Wordpress website up2date en veilig te houden. Wij kunnen deze zorg volledig uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw Wordpress website altijd voorzien is van de laatste (veiligheids) updates zodat uw site niet gehacked kan worden. In het zeldzame geval dat uw site toch wordt gehacked lossen we dit natuurlijk gratis voor u op.

Backups:
Dagelijks worden er backups gemaakt naar een ander datacenter. Ook als u geen hosting bij ons heeft kunt u gebruik maken van dit Wordpress onderhoudsabonnement inclusief backups.

Klik hier voor meer info.

Meer lezen »

nov
6
Nieuw Support systeem
Geplaatst door Web-Oke Support aan 06 november 2019 23:59

Wij verwachten eind november (of wellicht eerder) over te gaan op een nieuw support systeem. We gaan dan Email, WhatsApp, Messenger, Twitter, Website Chat en Telegram ondersteunen.

En eindelijk.... zijn we bezig de laatste hand te leggen aan onze nieuwe website.

Binnenkort ontvangt u hierover een nieuwsbrief.

Meer lezen »

apr
29
Alle linux servers vanaf 07-05-2019 op php 7.2
Geplaatst door Web-Oke Support aan 29 april 2019 23:57
Op de meeste servers is php versie 7.2 al de standaard, op enkelen is dat nog niet het geval. Op 7 mei 2019 zullen we de laatste servers overzetten naar php 7.2. Zoals u wellicht al weet kunt u in Directadmin zelf kiezenwelke php versie u gebruikt en kunt u ook al kiezen voor php versie 7.2 of zelfs versie 7.3 om het uit te testen.  Als uw website niet of niet goed werkt dan kunt u ook terug naar een oudere php versie.

Controleer dus van te voren of uw website normaal werkt op php versie 7.2. Als dat niet het geval is dan kunt u nu al kiezen voor bijvoorbeeld php 5.6. in het controle paneel zodat u niets merkt van de overgang naar php versie 7.2 en heeft u rustig de tijd uw website te updaten en alles uit te testen. Het is wel zaak ivm de veiligheid om uw website zo snel mogelijk geschikt te maken voor php 7.2.

Meer lezen »

mei
5
ipv4 en implementatie ipv6 bij Web-Oke.nl
Geplaatst door Web-Oke Support aan 05 mei 2017 22:40
Na een uitgebreide testfase zijn we begonnen met het implementeren van ipv6 in al onze server. In principe merkt u daar zelf weinig van. Uw DNS zal uitgebreid worden met AAAA records die het ipv6 ipnummer bevatten. Als u wilt weten of uw website al via ipv6 bereikbaar is dan kunt u dat controleren in het DNS menu in het directadmin controle paneel. Als daar AAAA record bij staan dan werkt uw site al met ipv6.

Maakt u geen gebruik van onze DNS dan kunt u de AAAA records uit onze DNS overnemen in uw eigen DNS en zal het ook gaan werken. We blijven echter adviseren gebruik te maken van onze nameservers/dns zodat altijd alles vanzelf gaat.

Zodra de implementatie op elke server afgerond is, uiterlijk eind juni, zullen we gaan starten met het uitdelen van 1 gratis ipv6 ipnummer per domein zodat elke website/domein uiteindelijk zijn eigen ipv6 ipnummer heeft. Ook de mail zal van uw eigen ipv6 nummer gebruik gaan maken.

Meer lezen »