Weboke
Website Beveiligen

Tegenwoordig wordt van de meeste websites verwacht dat deze veilig zijn, dus via https / SSL bereikbaar zijn zodat alle gegevens versleuteld verstuurd en ontvangen worden en niemand deze kan onderscheppen.

Het geeft de bezoeker een veiliger gevoel en uw website komt ook hoger in de ranking bij Google en andere zoekmachines.

Er komt wel wat bij kijken om uw website hiervoor geschikt te maken. Zo moeten alle http verwijzingen vervangen worden, u moet een (gratis) certificaat bestellen en implementeren, DNSSEC activeren en zorgen dat u op internet.nl de 100% veiligheidsscore kunt halen.

Op onze support site vindt u alle benodigde artikelen om zelf uw website geheel veilig te maken. Niet iedereen heeft hier echter zin, tijd of de kennis voor om dit zelf te doen.

Voor slechts 50 EURO (*) maken wij uw website helemaal geschikt voor https inclusief het bestellen van een gratis certificaat. Deze werkzaamheden zijn eenmalig, het is dus niet zo dat u volgend jaar dit weer moet (laten) uitvoeren.

Als u gebruik wilt maken van deze service dan kunt u via www.web-oke.nl/support een ticket aanmaken. In het ticket vermeldt u om welke website(s) het gaat, dan kunnen we dit binnen enkele dagen voor u regelen.
(*) Voor iedere extra website betaald u geen 50 maar 30 euro